Avui es la Gran Trobada del sector TIC a Catalunya al 12×12 Congress


14 diciembre 2017NOTICIAS
xs

Avui és el dia de fer-li una radiografia a l’any, posar-nos al dia en lso usos i costums de la societat digital, conèixer les guanyadores del Premi Dona TIC 2017 i fer un important networking amb companys de professió amb una copa de cava a la mà.

Avui a les sis de la tarda Tomàs Cascante, president de Tertúlia Digital obrirà la quarta edició del 12×12 Congress presentant un vídeo en el que algunes guanyadores del Premi Dona TIC, d’anteriors edicions, animen a les adolescents a endinsar-se al món TIC, a continuació Salvador Alsius, reconegut periodista i extraordinari comunicador ens parlarà de l’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a Internet. Una interessant i necessària xerrada formativa que ens ajudarà a millorar el paper de «periodistes a la Xarxa» que cada dia interpretem donant-li al Whatsapp, Twitter, … i altres xarxes socials.

Jordi Puigneró, com cada any, farà el resum-TIC de l’any. Un breu repàs pels 12 mesos que dóna nom a l’esdeveniment: el 12×12.

Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç i Eva Blanco, responsable de Comunicació i Relacions Públiques a HP donaran pas al Premi Dona TIC que aquest any ha desbordat totes les previsions de participació.

Després del lliurament dels vuit reconocimeintos d’aquest any Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones tancarà la jornada.

Finalment al hall de l’auditori podrem fer un distès networking amb una copa de cava a la mà.

Us esperem a tots a les sis de la tarda a Diagonal 177.

veure la web de l’esdeveniment

Sobre el autor

mm

Patricia


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain