ATENCIÓ / Últims dies per a les subvencions per a la internacionalització d’empreses


27 noviembre 2018PAE
x

Últims dies per demanar les ajudes d’ACCIÓ a innovació i a la internacionalització, que tanquen els dies 27 i 29 de novembre respectivament.

Els Cupons a la Innovació són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert d’innovació ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. Els cupons t’ajuden a innovar en els teus productes i processos, alhora que pots establir col·laboracions estratègiques per al teu negoci.

Els Cupons a la Internacionalització, també de descompte econòmic directe, es poden intercanviar per un servei expert en internacionalització ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ i serveixen per posar en marxa el teus projectes d’exportació.

ACCIÓ ENGEGA NOVES SUBVENCIONS PER A LA INTERNACIONALITZACIÓ D’EMPRESES

Els Cupons a la Internacionalització són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. Els cupons t’ajuden a posar en marxa el teu projecte d’exportació, és a dir, a aconseguir les teves primeres vendes en els mercats internacionals.

Si no s’ha exportat mai, o la facturació a l’exterior no arriba al 15 %, els cupons a la internacionalització són una eina ideal per a les empreses ja que un ajut màxim de 4.000 euros per engegar el teu negoci internacional.

La convocatòria de 2018 s’obre el 26 d’octubre i tancarà el 29 de novembre. Més de 600 pimes ja l’han fet servir els darrers anys.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain