Aquesta edició del Mobile World Congress ha tingut més qualitat


L’edició d’enguany de la fira ha rebut els mateixos visitants que l’any passat però ha augmentat el nombre d’executius d’alt nivell i de consellers delegats que hi han assistit

El Mobile World Congress 2018 ha tancat, novament, com la millor edició de la història d’aquesta fira, la més important del sector mòbil que es fa al món. Malgrat que les xifres de visitants han caigut molt lleugerament (107.000 congressistes, mil menys que el 2017), enguany han augmentat el nombre d’executius d’alt nivell (més del 55% del total d’assistents) i, sobretot de consellers delegats (de 6.100 el 2017 a 7.700).

A més, l’impacte econòmic del saló a la ciutat continua creixent. S’estima que ha estat de més de 471 milions d’euros, un nou rècord històric que ja multiplica per cinc les dades de la primera edició, el 2006. A més, s’han generat més de 13.000 llocs de feina temporals.

En aquest sentit, el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, va celebrar que el MWC18 hagi estat “un èxit enorme”. El màxim responsable de la fira també va remarcar que la voluntat dels organitzadors no és ser un esdeveniment “cada vegada més gran”, si no atraure a “l’audiència correcta per aconseguir una experiència de gran qualitat”.

L’èxit del congrés ha provocat que ja sigui molt difícil poder acollir més estands al recinte de Fira de Barcelona – Gran Via i molts dels expositors han decidit créixer cap amunt i muntar estands amb dos pisos per poder tenir les reunions de negocis en un ambient més tranquil i relaxat.

Més presència catalana que mai

La Generalitat de Catalunya és conscient que el Mobile World Congress és una gran finestra oberta al món per presentar les novetats tecnològiques desenvolupades per les empreses i centres tecnològics catalans.

En aquest sentit, la presència de companyies catalanes al MWC no ha parat de créixer any rere any gràcies, en bona part, als diversos estands que hi organitza el Govern català. En aquesta edició, un total de 102 companyies catalanes hi ha pogut exposar els seus producte, 69 de les quals en aquests espais.

El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, va explicar que enguany hi ha hagut un “creixement qualitatiu i quantitatiu” de la presència catalana al certamen, amb empreses “capdavanteres al món en els seus àmbits tecnològics”. A més, Romero va destacar que les companyies que hi havia als estands de la Generalitat tenien més de 1.700 reunions previstes durant el congrés amb possibles socis, clients o inversors.

Segueix llegint l’original a: SmartCATALONIA

alta

Sobre el autor

mm

Recortes de prensa (BCN)


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain