Ada Colau inaugura la trobada ‘100tífiques’


Aquest migdia, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha inaugurat la trobada 100tífiques, organitzada pel Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència. A l’acte també hi han assistit, entre d’altres, el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, i el comissionat de Cultura, Joan Subirats.

Els objectius de la trobada han estat preparar les xerrades que les científiques faran per tot Catalunya el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència (11 de febrer) i reforçar el paper de les dones com a referents científics i socials.

El programa de la Biennal Ciutat i Ciència, que ha començat avui, ha estat teixit conjuntament amb 118 entitats, amb una mirada àmplia sobre el coneixement científic i la implicació ciutadana, que pretén donar algunes respostes a les moltes preguntes i incerteses que existeixen en aquest àmbit.

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain