Acord d’associació econòmica UE-Japó – Noves oportunitats per a les pimes


14 marzo 201990 Pae
Z-FOTO-BDOT

Captura

Benvolgut/da amic/ga,
Els informem que l’acord comercial entre la UE i el Japó va entrar en vigor l’1 de febrer del 2019. Des d’aleshores, les empreses, els agricultors, els treballadors i els consumidors europeus poden començar a beneficiar-se dels avantatges d’un comerç més senzill i més ràpid entre la UE i el Japó.

L’esmentat acord elimina la gran majoria dels aranzels que havien de pagar cada any les empreses europees que exporten al Japó. També elimina una sèrie de barreres normatives de llarga durada. A més, l’acord també inclou un capítol sobre petites i mitjanes empreses, que té una importància especial perquè el 78% de les empreses que actualment exporten al Japó són petites empreses.

Dins del programa, en el debat “Fer negocis al Japó: reptes i beneficis”, participarà el vicepresident de Fepime, Sr. Joan Canals.

Esperant que sigui del seu interès, s’acomiada ben cordialment
César Sánchez Hernández
Secretari General

Barcelona, 8 de març de 2019

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain