FECEMINTE / Lliurament dels XX Premis CONNEXIÓ 2019


Durant la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Feceminte ha lliurat els XX Premis Connexió, que distingeix persones, institucions i empreses que han tingut un paper destacat en les telecomunicacions i les TIC en general.

El jurat dels Premis Connexió, format per professionals i autoritats de reconegut prestigi del sector TIC ha decidit atorgar els guardons a:

  • Comercial Tel-Sat Platja d’Aro S.L premi al Dinamisme Empresarial, pel seu compromís, trajectòria i dinamisme al llarg de l’últim any.
  • Mas La Carrera, de Sant Esteve d’en Bas, premi a la Iniciativa Empresarial en l’àmbit tecnològic. Mas La Carrera és una de les 11 granges de demostració del projecte Europeu AfarCloud finançat per H2020 de la Comissió Europea, on hi participaran universitats, centres de recerca i empreses tecnològiques.
  • 5G Barcelona, premi a la Iniciativa Institucional, destacada per ser el hub 5G del sud d’Europa, una iniciativa oberta i global per a la validació i adopció de tecnologies i aplicacions 5G a través de proves en l’entorn real de la ciutat de Barcelona.
  • Blog d’Albert Cuesta premi a la tasca de Comunicació i Difusióper haver estat capaç de transmetre de forma clara, amena i directe la tecnologia a la societat des de 1980.

L’acte s’ha celebrat a l’auditori de la seu de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència de Barcelona i ha comptat amb la participació de nombrosos professionals i empreses del sector que han gaudit del debat, l’exposició d’empreses i del networking generat.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain