La FAGEM elabora un protocol d’actuació mediambiental per a oficines


21 marzo 2019PAE
Z-FOTO-BDOT

La FAGEM, en col·laboració amb la plataforma empresarial PAE Mataró, ha desenvolupat un protocol de bones pràctiques mediambientals per a despatxos. El manual neix com un pla d’acció sostenible per tal de fomentar el coneixement i la consciència ambiental dirigit a les empreses petites i a les oficines del Maresme. En el document s’hi poden trobar els principals de criteris i consells que cal tenir en compte a l’activitat diària del personal d’una oficina per minimitzar l’impacte sobre el planeta. El protocol està orientant sobre l’ús sostenible i racional del paper; mesures d’estalvi energètic i estalvi d’aigua, com contribuir a la reducció de la producció de deixalles; assessorament per implantar a recollida selectiva així com totes aquelles accions que ajuden a optimitzar els recursos de manteniment sostenible del dia a dia a qualsevol oficina.

La FAGEM i PAE Mataró distribuiran aquest document entre les empreses associades per tal de fomentar la qualitat, l’eficiència, l’estalvi energètic i la sostenibilitat ambiental en el sí de les oficines del Maresme.

DESCARREGA’T EL MANUAL

.

.

.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain