46 empreses catalanes participen amb estand als espais de la Generalitat a la Barcelona Industry Week


15 octubre 2018PAE
zzz-foto-BDOT

Estaran ubicades als espais habilitats pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública als congressos IoT Solutions World Congress, Blockchain Solutions World i In(3D)ustry

  • d’impressió 3D

La Generalitat de Catalunya –a través del Departament d’Empresa i Coneixement i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública- facilitarà la participació de 46 empreses i centres tecnològics catalans amb estand al Barcelona Industry Week que se celebra de dimarts a dijous de la setmana vinent als recintes de Fira de Barcelona a Montjuïc i l’Hospitalet de Llobregat. En concret, les empreses estaran ubicades als congressos IoT Solutions World Congress, Blockchain Solutions World i In(3D)ustry que formen part del Barcelona Industry Week, la trobada internacional que té com a objectiu l’impuls de la transformació digital dels sectors industrials i el foment de la indústria 4.0.

En conjunt, l’esdeveniment preveu atraure més de 21.000 visitants i reunir 550 empreses expositores i prop de 600 experts. Els diferents salons tractaran temàtiques com la fabricació massiva o personalitzada, l’automatització de processos, la connectivitat intel·ligent o la ciberseguretat, entre d’altres.

IoT Solutions World Congress

En concret, 27 empreses i centres tecnològics catalans exposaran els seus productes i serveis a l’espai de la Generalitat a l’IoT Solutions World Congress (a l’edició de l’any passat hi van participar 21 empreses), que se celebrarà a l’espai de Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta de la xifra més elevada d’empreses que participen de la mà de la Generalitat en aquest congrés, que promou la convergència entre tecnologies com l’IoT, la intel·ligència artificial i el blockchain i inclou tant l’exposició comercial de productes i serveis com bancs de proves de noves tecnologies.

Les entitats que s’allotjaran al pavelló de la Generalitat són Crono-time, Tracktio Group, Sensing & Control Systems, PickData, la Fundació Centre d’Innovació i Tecnologia de la UPC (CIT UPC), Sparsity, Sistemes Electrònics Progrés, Tecnologías Aplicadas a la Información, IThinkUPC, Energy Tools Consulting, IoT Infinitum Platform, Sigma Industrial Precision, Industrial Shields, Slashmobility, Geprom Software Engineering, Enzyme Advising Group, Effitronix Systems, la Fundació Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), Aine Informàtica, SLB Optical Systems, Deep Solutions Software, JCM Technologies, Agrifood Alternative Technologies, Atlantis IT, la Fundació i2CAT, Eurecat i el centre tecnològic Leitat.

Coincidint amb el congrés IoT Solutions World Congress, ACCIÓ –l’agència per la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- organitza com a node a Catalunya de la xarxa Europe Enterprise Network (EEN) de la Comissió Europea un Brokerage Event. Consisteix en l’organització d’entrevistes bilaterals de 20 minuts entre empreses/centres tecnològics catalans amb altres empreses o entitats de tot el món que assisteixen al congrés (també entre empreses estrangeres). Són reunions pre-agendades abans de…

 

llegeix la notícia original completa a:
 http://www.accio.gencat.cat/ca/accio/premsa-comunicacio/cercador-premsa-actualitat/article/20181011_Industry_Week

ALTA boletín de noticias / ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain