21 MAIG / Les claus de la conferència d’Andoni Rodríguez


3 mayo 2019PAE
Z-FOTO-BDOT

El formador i especialista comercial ens donarà les bases per planificar, captar, optimitzar i fidelitzar clients B2B a l’era digital. A continuació desgranem els punts més rellevants de la conferència.

El proper dimarts 21 de maig, GENTIC apropa a TecnoCampus Mataró la conferència “Les claus de l’èxit empresarial i professional a l’era digital”, d’Andoni Rodríguez de Galarza. L’acte, d’entrada lliure, està enfocat a totes aquelles persones amb ganes de descobrir una nova manera d’assolir l’èxit empresarial o professional en plena era digital.

Avui t’apropem els punts claus de la sessió que tindrà com a element conductor la llarga trajectòria professional del ponent. A la sessió descobrirem els casos d’èxit i fracàs que ha anat superant Rodríguez durant la seva extesa carrera professional.

ANDONI RODRÍGUEZ, PONENT CONEGUT PER GENTIC

Andoni Rodríguez de Galarza és especialista en vendes i eficàcia comercial a l’era digital. La seva trajectòria professional comença l’any 1996, i des de llavors ha viscut en persona casos de gran èxit i fracàs. Més de 23 anys d’experiència liderant empreses de primer nivell li atorguen coneixements de gran rellevància.

Entre els seus clients estrella es troben marques de renom com Carrefour, Desigual i Port Aventura. Actualment és membre de diversos Consells d’Administració i és conferenciant especialista en “màrqueting de resultats”.

Rodríguez és un vell conegut de GENTIC, ja que ha realitzat conferències anteriorment per l’associació. Totes les experiències entre el ponent i GENTIC han estat un gran èxit, ja que totes elles han tingut molt bona acollida entre els associats i assistents.

PER QUÈ NO EM PUC PERDRE LA CONFERÈNCIA?

GENTIC et porta l’oportunitat de conèixer de primera mà les claus de l’èxit empresarial i comercial. El ponent ens donarà les bases per planificar, captar, optimitzar i fidelitzar clients B2B a l’era digital. Aquesta tasca no acostuma a ser fàcil per les empreses, ja que moltes encaren problemes de planificació comercial.

Mitjançant les seves experiències empresarials i personals, Rodríguez ha potenciat l’estratègia comercial de numeroses organitzacions i professionals. Descobrir noves maneres de relacionar-te amb els teus clients està al teu abast.

A QUI VA ENFOCADA?

Aquesta conferència està enfocada a tots aquelles persones professionals TIC o empresàries amb ganes de descobrir una nova manera d’assolir l’èxit empresarial o professional en plena era digital.

“Incrementar i millorar la facturació augmentant i fidelitzant els clients en aquest nou mercat emergent” és una de les especialitats de Rodríguez. No deixis escapar aquesta oportunitat de descobrir com fer-ho i inscriu-te gratuïtament a continuació.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain