191120
20 novembre 2019 – Workshop – Disseny i revisió de models de negoci amb Lego ® Serious Play®


Descarrega’t el programa

INSCRIU-T’HI AQUÍ

En aquest workshop podràs adquirir reflexionar i aprofundir sobre el model de negoci, així com determinar coherències i incoherències. S’analitzaran les propostes de valor i es reflexionarà sobre les necessitats dels segments de client a satisfer. També es simularan escenaris de futur i es reflexionarà sobre l’impacte a l’empresa. En definitiva, s’intentarà obtenir una comprensió profunda del model de negoci a través de la reflexió “viscuda” construint-lo i visualitzant-lo. Els assistents construiran els elements més importants del seu model de negoci mitjançant la metodologia Lego ® Serious Play ®, la qual estimula i potencia enormement la capacitat per visualitzar els reptes, les oportunitats, les dificultats, els punts forts i febles.

Perfil de l’assistent

Tots els empresaris i empresàries vinculats amb el SECTOR TÈXTIL que vulguin potenciar i impulsar el seu model de negoci mitjançant: el treball d’idees disruptives, la millora contínua, la intraemprenedoria, l’emprenedoria corporativa i la gestió del canvi, dins l’empresa.

Agenda de l’acte

09.15 h – RECEPCIÓ ASSISTENTS i APERTURA DE LA JORNADA

09.30 h – INTRODUCCIÓ A LSP (Lego ® Serious Play ®), 1a VERSIÓ DEL MODEL DE NEGOCI, 2a VERSIÓ DEL MODEL DE NEGOCI I ITERACIÓ D’APROFUNDIMENT.

11.30 h – PAUSA CAFÈ – NETWORKING

11.50 h – ESCENARIS DE FUTUR PER AL MODEL DE NEGOCI I SINÈRGIES I ALIANCES CLAU PER EL MODEL DE NEGOCI

13.30 h – FI DE LA JORNADA

On

Seu CETEX-EURECAT C/ Germans Thos i Codina, 9, 08302 Mataró

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain